Fascination for nature

Fascinatie voor natuur

Mirjam Willaert haalde SPARQzone Nederland. Zij is gefascineerd door de natuur. En door alles wat met creativiteit te maken heeft. Die fascinatie gebruikt ze in haar onderneming Pulse to Move, een broeinest voor succesvolle professionals en innovatieve bedrijfsconcepten. Mirjam zoekt altijd manieren om creativiteit bij mensen te stimuleren en naar boven te halen waar mensen van nature sterk in zijn. SPARQzone is daarvoor een heel sterk concept.

SPARQzone voorheen Skogsfloating kwam op Mirjams pad toen ze bij een training in Zweden was. Torbjörn Wrange, founder van Skogsfloating, belde haar een week later. Mirjam stapte meteen in het vliegtuig naar Stockholm om met hem te praten. Mirjam het concept naar een hoger plan gebracht en werkt nu nauw samen als co-founder. Mirjam benut en onderzocht alle mogelijkheden die Skogsfloating biedt in de wereld. Onder de naam SPARQzone zet ze het concept verder wereld in. Met als home base Kapellerput en daarnaast is er de SPARQzone pop-up die overal kan worden gebruikt.

‘Mirjam Willaert is heel belangrijk voor de ontwikkeling van SPARQzone. Doordat zij het adopteerde en meenam naar Nederland, tilde ze het concept naar een internationaal en hoger niveau. Met haar ruime ervaring in innerlijke ontwikkeling en persoonlijk leiderschap in groepen, heeft ze het concept SPARQzone ontwikkelt en versterkt. Niet in de laatste plaats door kennisdeling met trainers en consultants uit verschillende sectoren / branches en hen te faciliteren bij het inzetten van het concept. Dat is iets wat het beeld van hoe het gebruikt kan worden en hoe het bij kan dragen aan het bereiken van doelen heeft verruimd.’ Torbjörn Wrange

Find us

Mortelakkers 6
5271 HX Sint Michielsgestel
The Netherlands

Call us
+31 651 78 89 94

“There is no Wi-Fi
in SPARQzone, but we
promise you will find
a better connection”

© Copyright 2022 SPARQzone

This website uses cookies to improve your user experience.