Frank Mathues, Meetrix

eigenaar:trainer Meetrix over Skogsfloating

 “Ik heb SPARQzone onder andere ingezet met een groep ingenieurs en architecten. We hadden een tweedaagse training waarbij het eerste deel vrij structureel en binair was ingericht. In het tweede deel gingen we meer de kant van reflectie op, met vragen als: wat zijn we aan het doen, waarom moeten we dat doen, hoe doen wij het, hoe doen anderen het en wat moeten wij doen om het anders, gedifferentieerder en beter te doen. SPARQzone heeft perfect bijgedragen aan die reflectie en leidde tot heel interessante uitwisselingen. Dat komt door de ongedwongenheid van de setting. De omgeving associeer je niet meteen met het professionele, je gaat bijna automatisch in een status van rust en daarna voel je energie en de behoefte om met de juiste vragen aan de slag te gaan. Misschien niet meteen om antwoorden te vinden, maar om eendeel te zijn van het geheel dat daar op dat moment aanwezig is en daar je bijdrage aan te leveren. Om te delen, zonder dat je daar letterlijk op aangekeken wordt, want je ziet elkaar ook niet echt.

“SPARQzone heeft perfect bijgedragen aan de reflectie en leidde tot heel interessante uitwisselingen”

Bij een andere groep mensen, medewerkers van verschillende sub-bedrijven die niet vaak met elkaar samenwerken maar wel hetzelfde moederbedrijf vertegenwoordigen, heeft de SPARQzone-sessie ertoe geleid dat de deelnemers zich uitdrukten over de integratie en hoe zij de samenwerking met andere collega’s hebben ervaren, met aanbevelingen voor collega’s om beter te integreren, makkelijker te communiceren en dergelijke.

Ik beveel SPARQzone zeker aan voor groepen. Kapellerput is een locatie die voor mij in de top 5 staat van locaties waarvan ik gebruikmaak in Europa.” www.meetrix.be

Vind ons

Mortelakkers 6
5271 HX Sint Michielsgestel
The Netherlands

Bel ons
+31 651 78 89 94

“There is no Wi-Fi
in SPARQzone, but we
promise you will find
a better connection”

© Copyright 2022 SPARQzone

Deze website gebruikt cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren.