Beste effect met SPARQzone

Wanneer heeft Skogsfloating het meeste effect

SPARQzone kan je op verschillende momenten in te zetten als start-up, in between of wrap-up. Afhankelijk van welk doel je ermee wilt bereiken. 

  • Start-up – In het begin van de dag of trainingstraject inzetten als teaming. Om snel een veilige en open verbinding te krijgen. Of als vertrekpunt om te visualiseren over wat je wilt bereiken. 
  • In between – Op een leuke, ontspannen en inspirerende manier verstillen om tijdens een training(traject) processen te laten versnellen. Creëer ruimte en tijd om een onderwerp de juiste aandacht te geven.
  • Wrap-up– Aan het eind van de dag of training de tijd nemen om alles te laten bezinken en aandacht te geven aan dat wat je mee neemt.

SPARQzone duurt ±2 uur en is met maximaal 11 deelnemers per sessie. Je kunt er natuurlijk meerdere op een dag inplannen als je vaker wilt of de groep groter is. Afhankelijk van welk doel jullie ermee willen bereiken laten we SPARQzone altijd naadloos aansluiten op jullie programma en persoonlijke wensen.

Natuurlijk bespreken we graag hoe we SPARQzone het beste kunnen integreren in jouw trainingsprogramma, teambijeenkomst, hei-sessie of (outdoor) meeting.

Vind ons

Mortelakkers 6
5271 HX Sint Michielsgestel
The Netherlands

Bel ons
+31 651 78 89 94

“There is no Wi-Fi
in SPARQzone, but we
promise you will find
a better connection”

© Copyright 2022 SPARQzone

Deze website gebruikt cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren.