Eindeloze mogelijkheden in alle openheid

‘Jarenlang heeft onze manier van werken goed voor ons gewerkt, maar nu is het tijd om het roer om te gooien. Jammer genoeg wisten we niet waar we moesten beginnen. En belangrijker nog: hoe we alle neuzen weer dezelfde kant op konden krijgen . . . We waren ervan doordrongen dat we moesten vernieuwen om door te kunnen gaan, maar we zaten echt vast.


Het volledig verzorgde tweedaagse trainingsprogramma met SPARQzone heeft ons een geweldige kickstart gegeven. Toen we er letterlijk instapten hadden we nog geen idee hoe het verder zou gaan met ons als organisatie. Maar toen we eruit stapten waren we weer één team met een missie. We ervaren het nog steeds als heel inspirerend. Het totale programma, inclusief overnachting en professionele begeleiding, was sterk en tegelijk afwisselend. Deels binnen en deels in de buitenlucht. Vooral het SPARQzone-deel was heel verfrissend en bracht het beste in ons naar boven.

We kunnen dit elke organisatie die op zoek is naar ‘vernieuwend denken’ van harte aanraden!’

Strategie & leiderschap bij groei, crisis en innovatie!

Voor veel bedrijven is organisatieverandering bijna dagelijks werk geworden. Hoe krijg je dat steeds weer voor elkaar? En hoe pak je dat dan aan? 

Het gaat meestal om vernieuwing van de visie, een bepaalde cultuuromslag, maar ook om product-marktcombinaties en de aanpak van de marketing op korte en lange termijn. SPARQzone katalyseert oplossingen met impact waar iedereen bij gebaat is.

Wij werken met onze formule Verstillen – Verbinden – Vernieuwen. Hoe effectief dat werkt? Dat ga je snel merken tijdens een verfrissende en inspirerende SPARQzone meeting. Graag bespreken we met je hoe we het SPARQzone-programma voor strategie & leiderschap het beste kunnen samenstellen.

Communiceer succesvol en werk effectief!

Je doet jouw werk met veel plezier en je wilt meer uit je team halen. De onderlinge communicatie moet naar een beter niveau worden getild, want de samenwerking is niet altijd even effectief. In dat opzicht kan jouw team dan wel de nodige impulsen en inspiratie gebruiken.

Je wilt een team waarbij ieder individu in zijn of haar kracht staat en tegelijk je elkaar versterkt. Met als resultaat dat je samen met nog meer plezier autonoom en proactief je doelen bereikt.
SPARQzone werkt met haar formule Verstillen – Verbinden – Vernieuwen.

Hoe effectief dat werkt?
Dat ga je snel merken tijdens de verfrissende en inspirerende SPARQzone trainingsdagen. Graag bespreken we met je hoe we het SPARQzone-programma voor teamontwikkeling het beste kunnen samenstellen.

Skogsfloating Bel mij

Uit ervaring weten we dat elke vraag een eigen antwoord kent. Het SPARQzone-team denkt graag met je mee. Wat je vraag ook is, we maken altijd eerst kennis. In een persoonlijk gesprek bepalen we samen het meest passende programma. Direct een bericht sturen kan hier of bellen kan natuurlijk ook.

Vergroot de impact van je training! 

In korte tijd bereik je ontspanning en focus vanuit een ‘open mind’. Een moment van verstilling waarmee je scherper en doelgericht in kunt gaan op de vraagstukken die deelnemers bezighouden. Je krijgt beter contact met jezelf terwijl je verbonden bent met de anderen van je team. Om daarna vol aandacht en energie de rest van het programma te volgen, met als resultaat: nieuwe inzichten en versnelling binnen het proces.

SPARQzone werkt met haar formule Verstillen – Verbinden – Vernieuwen. Hoe effectief dat werkt? Dat ga je snel merken tijdens de verfrissende en inspirerende SPARQzone BreakOut. Natuurlijk bespreken we graag met je hoe we SPARQzone het beste kunnen integreren in jouw trainingsprogramma, teambijeenkomst, hei-sessie of outdoor meeting.

Skogsfloating inzetten

Ben je benieuwd hoe je SPARQzone het beste kunt inzetten?

Wil je ook het beste halen uit je trainingsprogramma, heisessie of teambijeenkomst?
Vergroot het effect ervan met de inspirerende SPARQzone BreakOut.

Mirjam, together with SPARQzone, as well as the individual trainers such as myself, who have invested in facilitating this wonderfully playful ‘work’ form, will definitely have lots to give. It’s a valuable experience for many organizations and teams, looking for an outdoor experience, disconnected from the digital world we live in.” – Mary Jane Roy – Creating Waves

Kennis maken met SPARQzone?

Elke twee maanden organiseren we een kennismakingssessie. Gedurende 2 uur kun je de SPARQzone zelf ervaren en beantwoorden we al je vragen. Speciaal voor hen die actief zijn met innovatie, faciliteren en transformatie.

Gratis Skogsfloating ervaren