Teamdag: reConnect Together

ontspannen

Je werk goed doen in onze steeds veranderende (werk)wereld vraagt veel van je. Zeker in de fase waarin we nu zitten. Voor veel medewerkers is het werk door de corona flink veranderd. Thuiswerken was het motto. En nu mogen we weer samen komen. SPARQzone is een veilige open space waar we op een ontspannen wijze met elkaar in gesprek kunnen gaan. Stilstaan en ruimte maken om terug- en vooruit te kijken. Een moment voor het team om nooit te vergeten.

SPARQzone verbind je op een unieke manier met de groep en met jezelf. Doordat je in een geborgen plek ligt, voel je veilig en vrij om dingen met andere te delen. Het heeft ons als team dichter bij elkaar gebracht.” –Riëtte en Anne Marie – Kentalis

We gaan de natuur in om te verstillen, verbinden en vernieuwen. In de frisse buitenlucht op een bijzondere en vooral leuke wijze met collega’s op een ongedwongen manier samen zijn. Hoe stond je ervoor voor corona, wat is er gebeurd de afgelopen periode, zowel met jou als met het team en op welke manier wil je weer vooruitkijken. Een break om letterlijk even uit je dagelijkse leefwereld te stappen en ruimte creëren waarin actie niet meteen hoeft te leiden tot reactie, maar waar plaats is voor reflectie, inspiratie, inzichten én verbinding. 

Wat kun je verwachten
  • Ontspanning en reset met je team
  • Nieuwe medewerkers sterker verbinden
  • Samen zijn in buitenlucht en écht in contact
  • Ruimte voor reflectie, verhalen en verwachtingen
  • Team herijken hoe effectief verder
Resultaten
  • Inzicht in wat je nodig hebt of écht anders gaat doen om verder te gaan
  • Effectieve groei in samenwerking team
Over de trainers

Andrea heeft meer dan 30 jaar ervaring als teamleider en-coach. Met haar charismatische, rustige uitstraling weet zij zonder moeite sturing te geven aan groepsprocessen en individuele talenten bloot te leggen. Ze duikt echt in de groep en komt zo snel tot de kern van spelende issues. Die pakt ze met behulp van de natuur als reflectiemiddel voortvarend aan, met daarbij oog voor ieders persoonlijke rol en behoeftes. 
Mirjam is het kloppend hart van Pulse to Move & SPARQzone. Met ruim 30 jaar ervaring als conceptontwikkelaar en creatief trainer/coach, is zij een echte visionair met een ongelofelijk scherpe waarneming. Haar vermogen om dit vervolgens op een zachte manier te reflecteren, maakt dat mensen zich makkelijk voor haar openstellen, waardoor ze snel tot de essentie komt en trainingsdoelen moeiteloos worden bereikt.

Meer informatie

Locatie: SPARQzone @ Kapellerput, Heeze of boek de SPARQzone pop-up op aanvraag.
Kosten: prijs op aanvraag (Training, lunch en eventueel diner/overnachting, onbeperkt koffie/thee en water, gratis parkeren en gebruik SPARQzone.
Aantal deelnemers: Minimaal 5 max 22

Meer informatie of vrijblijvend kennis maken met ons bel Andrea Reinders +31 6 29 45 27 79‬, Mirjam Willaert +316 51 788 994 of stuur een bericht. Graag bespreken we met je hoe we het SPARQzone-programma voor deze teamdag het beste kunnen samenstellen. Uit ervaring weten we dat elk team een eigen vraag en antwoord kent. Het SPARQzone-team denkt graag met je mee. Wat je vraag ook is, we maken altijd tijd voor een kennismaking. In een persoonlijk gesprek bepalen we samen het meest passende programma.

Vind ons

Mortelakkers 6
5271 HX Sint Michielsgestel
The Netherlands

Bel ons
+31 651 78 89 94

“There is no Wi-Fi
in SPARQzone, but we
promise you will find
a better connection”

© Copyright 2022 SPARQzone

Deze website gebruikt cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren.