Sterk & Verbonden team(s)

Header-Kennismakingssesie

Sterk & verbonden team(s) is een inspirerende offsite training in een ontspannen sfeer waarin je de oude en nieuwe samenwerking binnen jouw team gaat onderzoeken en waar nodig gaat herijken. Dit doen wij vooral op een speelse wijze & in een natuurlijke setting! Je kiest bewust voor een dag buiten zijn met elkaar. Van veelal online in contact, de afgelopen periode, naar echt offline in verbinding met elkaar!

Al wandelend trekken we de natuur in alwaar we starten met een individuele reflectie over de afgelopen periode a.d.h.v. een ervaringsgerichte opdracht. De individuele inzichten uit deze opdracht worden gebruikt als brandstof voor het vervolg van de dag. We zullen enerzijds het gesprek met elkaar voeren in SPARQzone. Anderzijds gaan we toepassen in een ervaringsgerichte opdracht. Wij geloven namelijk dat je als team het meeste leert door ook echt te doen. Door te experimenteren en daar samen van te leren. Zo kom je verder als team is onze overtuiging.

Vragen die aan bod komen:
  • Wat ging goed de afgelopen periode en willen we samen echt verankeren?
  • Wat kan of moet beter om duurzamer en effectiever samen te kunnen werken?
  • Welke inzichten hebben we als team al opgedaan en wat vinden we daar nu van?
Resultaat voor het team

Na de training kijkt het team terug op een bijzondere dag, waarin nieuwe ideeën en verbindingen zijn ontstaan voor inspirerende samenwerkingsverbanden, voor nu en in de toekomst.

Ons streven is dat:
  • het team terug kijkt op een inzicht- & energie gevende dag met elkaar in een mooie natuurlijke setting.
  • ieder teamlid van het team, de ultieme succesfactoren kent om het teamdoel te kunnen bereiken.
  • het team de verschillende behoeften, talenten en valkuilen van zichzelf en van elkaar onderkent en weet deze op waarde in te schatten en in te zetten.
Resultaat voor de organisatie

Vitale en geïnspireerde medewerkers vormen de basis van een gezonde, groeiende organisatie. Juist NU is het moment om bewust stil te staan bij het team en de kracht van alle spelers. Als je met zorg kijkt, leer je spelen met het gemeenschappelijke doel en alle individuele kwaliteiten.

Over de trainers:

Ruben heeft 15 jaar ervaring met het begeleiden van team – ervaringsleer – trainingen in binnen- en buitenland. Het instrument ‘ervaringsleer’ wordt door hem ingezet als metafoor met als doel zichtbaar te maken wat nog niet en/of onvoldoende zichtbaar is. Ruben is naast zijn energieke en enthousiaste houding; te herkennen aan zijn scherpe observatievermogen en heeft geen schroom relevante zaken daar waar nodig ook te benoemen richting de groep. Hij heeft het vermogen om de ander snel op z’n gemak te laten voelen.
Mirjam is het kloppend hart van Pulse to Move & SPARQzone. Met ruim 30 jaar ervaring als conceptontwikkelaar en creatief trainer/coach, is zij een echte visionair met een ongelofelijk scherpe waarneming. Haar vermogen om dit vervolgens op een zachte manier te reflecteren, maakt dat mensen zich makkelijk voor haar openstellen, waardoor ze snel tot de essentie komt en trainingsdoelen moeiteloos worden bereikt.

Locatie, datum en deelnemers

Wil je met je organisatie, team of afdeling deze offsite training doorlopen? We plannen in overleg een dag met jullie in. 

Locatie: SPARQzone @ Kapellerput, Heeze of locatie SPARQzone pop-up op aanvraag
Kosten: prijs op aanvraag (Training, lunch en eventueel diner/overnachting, onbeperkt koffie/thee en water, gratis parkeren en gebruik SPARQzone.
Aantal deelnemers: Minimaal 5 max 22

Meer informatie of vrijblijvend kennis maken met ons bel +316 51 788 994 of stuur een bericht. We denken graag met je mee voor een progamma op maat.

Vind ons

Mortelakkers 6
5271 HX Sint Michielsgestel
The Netherlands

Bel ons
+31 651 78 89 94

“There is no Wi-Fi
in SPARQzone, but we
promise you will find
a better connection”

© Copyright 2022 SPARQzone

Deze website gebruikt cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren.