Speciale Skogsfloating Experience: Night View

 

Night View

Pas op! Deze Skogsfloating avondsessie inspireert.

Wie kent het niet? Dat als je een tijdje in het donker bent en je ogen zijn gewend aan de nacht, de dingen om je heen langzaam zichtbaar worden. Met andere woorden. Wat we niet zien en eigenlijk binnen handbereik is, licht op in de nacht. Het onzichtbare wordt zichtbaar en laat een nieuw licht schijnen op jouw blinde vlek. Inzicht, creativiteit en inspiratie gegarandeerd!

Verbazingwekkende plek ontmoet revolutionair [note]book
We gaan in de bossen van de gebaande paden af de nacht tegemoet. Een ontdekkingsreis naar wat nu nog onzichtbaar is en we in het licht gaan zetten. We maken gebruik van Skogsfloating en het [note]book ‘blind Spot’.

Skogsfloating biedt een open ruimte waarin actie niet meteen hoeft te leiden tot reactie. Een ruimte waar plaats is voor inzicht, creativiteit en inspiratie. Het 244 pagina tellend [note]book ‘blind Spot’ met 35 uitdagingen zetten we in, zodat jij op een eenvoudige manier jouw blinde vlek kan ontdekken. 

Praktische informatie

Datum: Woensdag 3 november 2021

Tijd: 19.30 – 22.00 uur
Deelnemer: min 6 max 10

Prijs  €69,- ex btw •  €84,- incl btw
(incl het [note]book blind spot t.w.v. €29,50)

Plaats: Skogsfloating | Kapellerput, Somerenseweg 100, 5591 TN Heeze

Extra: Wil je vooraf dineren of achteraf logeren? Boek dan rechtstreeks bij www.kapellerput.nl

Begeleiding: Mirjam Willaert en Veronique Schoots. Mirjam is eigenaar van skogsfloating en schrijver/creator van het [note]book ‘blind Spot’. Veronique is grafisch ontwerper en schrijver/creator van het [note]book ‘blind Spot’

Ja, ik wil graag Night View ervaren

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.